Igor Babas personliga blogg

En dag i livet av en framgångsrik flyttföretagsägare

God morgon! Jag heter Igor och jag är ägare till ett av de mest framgångsrika flyttföretagen i Stockholm. Idag är en hektisk dag, så jag klev upp tidigt för att hinna med allt jag behöver göra. Min dag börjar alltid med en rejäl frukost för att jag ska ha energi hela dagen. Jag brukar äta en stor skål med havregrynsgröt, en frukt och en kopp kaffe. Efter frukost brukar jag sätta mig vid datorn och gå igenom min dagens schema och svara på viktiga e-postmeddelanden.

Klockan 8:00 är det dags att ta itu med dagens första flyttning. Det är en större företagsflytt som vi har planerat i flera veckor, så jag har samlat mitt bästa team för att säkerställa en smidig flyttning. Vi börjar med att packa alla föremål noggrant och placera dem i våra fordon på ett organiserat sätt. Efter några timmar är flyttningen nästan klar och jag kan andas ut. Jag och mina kollegor tar en snabb lunchpaus och jag brukar vanligtvis ta med mig en smörgås och en frukt. Sedan fortsätter vi med att transportera allt till det nya företagskontoret och placera alla föremål på sin rätta plats. När allt är klart är klockan runt 16:00 och jag brukar ha lite tid över för att ta hand om några administrativa uppgifter och förbereda mig för morgondagen.

Jag kan inte låta bli att känna mig stolt över det arbete jag utfört idag. Att se glädjen i våra kunders ansikten när allt går smidigt och enkelt är en av de största belöningarna med mitt jobb. På kvällen tar jag det lite lugnare och brukar tillbringa tid med min familj. Vi brukar laga en god middag tillsammans, ofta något hälsosamt som en sallad eller en fiskrätt. Efter middagen brukar jag ta en promenad i närområdet och sedan avslutar jag dagen med att läsa några kapitel i min senaste bok. Sammanfattningsvis är jag väldigt stolt över mitt jobb och min förmåga att hantera hektiska dagar som denna. Att se mitt företag växa och utvecklas är en fantastisk känsla och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.