Ida Zäta

Hjärnspöken och koordination.

”Du är min prinsessa mamma” -Elias

Hela kroppen pirrade till och den där underbara känslan av att vara älskad inte bara för den man är utan just för att man är den man är spred sig. Min älskade lilla prins. Det är underbart med barn.

I kväll har jag testat på bodyvive. Jag med noll koordination och taktkänsla, men det gick vägen och visst svettades jag. Så roligt med träningen och jag hungrar varje dag efter nya pass. ”Im in the mood” och jag hoppas att jag inte tappar det. Den vacklande självkänslan stiger och det behöver jag extra mycket för tillfället. Allt som kan pigga upp är positivt.

Något som piggade upp mig extra mycket idag var morgonens fika hos en nyfunnen vän. Två timmars babbel var välbehövligt, men rivde både upp jobbiga känslor och lugnade hjärnspökena. Ulrika hade dukat upp ett härligt bord med sorbe, frukt, kakor, choklad och kaffe (jag dricker kaffe om jag blir bjuden.. typ).

IMG_0027

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.