Ida Zetterquist

Ida Zäta

Annons

Att våga släppa.

”Don’t lose yourself trying to love someone”

Man ska aldrig hålla sig kvar i det förflutna, man ska våga släppa taget och blicka framåt. En av de bästa sakerna jag har gjort är att våga lämna pappan till mina barn. Inte alls för att han är en dålig människa snarare tvärt om, han är en oerhört snäll människa, bra kompis och den bästa av pappor. Men vi liksom tappade bort varandra på vägen. Dagarna gick och vi gled mer och mer ifrån varandra, men samtidigt så gjorde dagarna oss mer och mer osjälvständiga. Vi hade tryggheten som man har i en familj, och tryggheten är oerhört svår att våga släppa. Men jag vågade och det gör mig stolt. Stolt för att jag vågade vara ärlig mot mig själv, mot honom och mot barnen.

Det har gått mer än ett halvår, men jag är fortfarande ovan av att vara själv. Ibland krymper väggarna här hemma i lägenheten och jag känner mig som den ensammaste personen i världen. Dom stunderna är jobbiga men det är också i dom stunderna som jag växer. Jag behöver lära mig att vara själv, jag behöver uppskatta ensamheten. Usch, jag får rysningar bara jag tänker på de, hatar verkligen att vara ensam.

Så som citatet längst upp säger, tappa inte bort dig själv för att du försöker älska någon. Ingen vinner på de, speciellt inte du. Våga släppa taget och ge dig själv chansen att möta nya äventyr. Livet är alldeles för kort för att enbart existera, men måste leva också. IMG_9952

Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Annons