Ida Zäta

Cross, surdegspizza, musik & vänner

God morgon, vaknade innan klockan ringde och trodde jag hade försovit mig. Vilket först resulterade i lite magknip men övergick till lycka, jag kände mig pigg och som människa igen. Den här veckan har jag börjat klockan sju på morgonen, eftersom det är min vecka med barnen, men jäklar va jobbigt det har varit. 

Barnen har ju dock sovit hos Pontus så jag har haft kvällarna fria. Tro inte att jag har varit smart och sovit då, nä då har jag i stället hittat på annat. I onsdags hängde jag med killarna på jobbet till en crossbana bort åt Bollnäs. Men alltså jag såg när dom åkte iväg sedan satt jag bara och tittade på en massa träd. Det var dock bara två av tre killar som körde så sällskap hade jag i alla fall som tur va. Nu har jag alltså sett en crossbana och anser mig själv en erfarenhet rikare, men tillbaka behöver jag inte åka. 

I går åkte jag på VallaOPEN när jag slutade, lyssnade på musik, åt surdegspizza och frös. Jag tror tröttheten gjorde att jag blev lite extra frysen. Så jag åkte hem. La mig på sängen, snusade på kudden en stund innan jag hoppade in en skållande dusch. Väldigt skönt att mjuka upp kroppen. Sen åkte jag över till mamma och pappas grannar och gjorde dem sällskap ner på Rosehills där jag mötte upp min vapendragare Sandra. Det blev dock en nykter och tidig kväll vilket jag är väldigt glad över idag. I kväll är det nämligen party igen. Never ending and I love it!  

    
    
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.