Ida Zäta

Premiär på Furuvik

 

Igår var det (som jag skrivit tidigare) premiär på Furuvik, Stiftelsen spelade på kvällen och ett stort gäng bloggare var inbjudna vip-gäster under dagen. Röda mattan hade rullats fram och en fotograf fotade gästerna. Vi fick alla varsit åkband och ett värde häfte med kuponger till popcorn, valfri dryck, och spel. Furuvik och Zap Events bjöd också på supergod lunch. Jag tycker att upplägget var väldigt välorganiserat och proffsigt. Tusen tack för en underbar dag, vi kommer garanterat tillbaka (redan på fredag)!!

Det var som sagt många bloggare på plats och många kända ansikten, en av dom bloggarna var Jennifer och hennes familj. Jag och Jennifer lärde känna varandra i höstas då vi båda är vip-bloggare för Walles & Glantz PR-Event och var båda på Bröllopsmässan Bride in the City. Hon är en super glad, framåt, trevlig och ”chick” tjej från Göteborg. Vi sågs i fredags och självklar tog vi följe med dom runt parken. Felicia och Hailey leker så bra och tjejerna är precis lika busiga med glimten i ögat.
23051513 23051512 23051511

Visst är det gullig med små bebis djur som dessa. Men jag får lite ångest över alla barn som springer efter dem. Jag hejdade faktiskt Elias och han fick jaga efter den lilla geten som bräkte efter sin mamma. 23051510

Hönsen hade det bättre, säkra bakom galler från alla hårda små nypor. 2305159 2305158

Dessa lamor var populära hos tjejerna, inte så mycket för Elias. Men Felicia och Hailey plockade massor med masskrosor och matade dem med. Tyvärr slutade det med en olycka då Hailey brände sig på en brännässla när hon var i full färd med att hämta mat. 2305157 2305156 2305155 2305154

Det blev många karusellturer och det gjorde inte det minsta att det både regnade och haglade. Men efter regn kommer solsken och det blev riktigt skönt. 2305153 2305152 2305151Hela gänget (förutom mamma) samlade. Tack för en trevlig dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.