Ida Zäta

Ägarbyte

Idag gick jag och Felicia upp tidigt och körde iväg mot Rosersberg. Bästa ressällskapet somnade i Järvsö och vaknade lagom till en sväng på IKEA i Uppsala. Vi käkade lite brunch, tog oss en titt på Småland och speedade sedan igenom varuhuset och packade vagnen full, viktigt att påpeka att jag inte köpte någonting förutom det som stod på listan. Hur många kan säga att dom har klarat av de?!

Efter IKEA åkte vi till lägenheten för att checka så att allt såg bra ut inför ägarbytet. Det gjorde det, förutom lite sopor som hade blivit kvarglömda. Borde ha åkt till tippen med det men gjorde en fuling och kastade det i föreningens soprum, enkelt och smidigt.

Det var lite jobbigt att skriva under papprena och lämna över nycklarna. Kändes dock bra på kontot så det fick väga upp. Men vi har mycket minnen från den lägenheten och den kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan.

Nu ska vi sova för i morgon blir det ännu en tidig och spännande dag med flygplan, ny stad, nya människor och sova på hotell. Felicia är taggad och hade väldigt svårt att somna i kväll.

IMG_1682.JPG Felicia i hennes gamla rum.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.