Partynight för mamman – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Partynight för mamman

I går mådde jag inte särskilt bra alls och anledningen till det, en utekväll med bästa Sandra.

Jag är ingen partyprinsessa och har egentligen aldrig varit, förutom en kort stund på gymnasiet. Det är sällan jag dricker alkohol och ännu mer sällan att jag går ut. Men ibland kan jag tycka att det vore roligt att svänga mina lurviga och slå klackarna i taket. Det var precis det vi gjorde i lördags i Ljusdals natten. Drinkar, dans och självklart en avslutande kebab gjorde min kväll komplett och jag är mer än nöjd för ett bra tag framöver.

Jag har ett toppen recept på bästa sommardrinken som jag tänkte dela med mig av i ett senare inlägg, så håll utkik!

20140630-074219-27739856.jpgBildtexten till den här bilden var “Så jävla rolig natta barnbarnen i Järvsö”, vilket säger ganska mycket om kvällen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.