Äventyrligt på Järvzoo – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Äventyrligt på Järvzoo

Idag har vi spenderat tre timmar på Järvzoo, knatandes på Europas längsta trätrottoar, 3 kilometer trätrall som slingrar sig bland vilda nordiska djur. En riktigt mysig runda för både stora och små och ett givet resmål under semestern.

Vi körde med egen korvgrillning i de befintliga eldstäderna men för den bekväma går det även bra att köpa både korv och hamburgare i kiosken. Sällskap från man även av fräcka små ekorrar som inte kan motstå eventuella matrester.

I början av djurparken finns ett mini zoo för barn, där får man gå in och klappa djuren. Idag fanns där två kalvar, två lamm och två killingar. Felicia uppskattade denne del allra mest och hade gärna kunna stanna där hela dagen. Annes såg vi de flesta djuren, varg, björn, lo, myskoxar, järv och fjällräv för att bara nämna några.

Toppen dag och nu är barnen och vi galet trötta. Jag tänkte ta mig en tupplur innan jag svirar om till klackisar och svänger mina lurviga i Ljusdalsnatten. Håll utkik på Instagram för bilder.

20140628-160116-57676504.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.