Ida Zäta

Ljust och fräscht

Det blev aldrig någon promenad för mig och Elias idag. Min farmor och farfar kom överraskande förbi på en spontanfika, väldigt roligt och uppskattat! Det blev heller inget släpp av Nova Star SS 2014, eller först släppte Oii kollektionen, men någon timme senare drog dom tillbaka den igen då de upptäckte att de var en dag förtidiga. Lanseringen skulle egentligen ske i morgon torsdag den 27 februari, det är alltså släpp 1 av 2. De som han beställa kommer dock att få sina kläder.

Storhandlingen blev dock av för oss, den landade på ett par tusenlappar, men det var många hål som behövde fyllas. Det är alltid så här hemma att varannan månad så behövs schampo, tvål, tandkräm, toapapper, tvättmedel ect. fyllas på och då går det alltid några extra hundralappar. Annars så var det bara grönsaker, mejeriprodukter och torrvaror som hamnade i påsarna. Jag har faktiskt varit väldigt duktig på sista tiden och inte köpt hem en massa choklad som jag ständigt gjorde förut. Tyvärr kom dock farmor med en extra stor Toblerone idag och JA den var skitgod!

Dessa vackra blommor friskade upp mitt ganska så gråa sinne idag. Barnen var inte roliga i natt och dagen har varit aningen gnällig. Men ljusa fräscha färger förfriskar och jag längtar tills de slår ut. Förmodligen kommer det komma fler bilder på dessa under helgen. Våren är verkligen blomstertider för mig så räkna med många blombilder här på bloggen framöver.

2602141

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.