Ida Zäta

Elias 7 månader

Jag hade helt glömt bort det men kom precis på att Elias idag blir sju månader, ofattbart! Han är våran lilla drama queen som har skrikigt öronen ur oss den senaste veckan, och enligt läkarna helt utan anledning.

Det började i måndags och först trodde jag att det antingen var fler tänder på G eller att han fick ont i magen av maten som vi introducerar. Men när han i onsdags kissade blod så fick det mig på andra tankar. På barnakuten hittade man dock inget fel på honom. Men när de hysteriska gråtfesterna har eskalerats och fördubblats så ringde vi idag vårdcentralen. Tyvärr hittade man inget fel på honom där heller och vi bli hemskickade med en ledsen unge. Där var han dock hur glad och medgörlig som helst och jag skämdes nästan för att jag gnällde på honom. Dagen har dock varit väldigt mycket bättre så jag hoppas att vad det än var som fick honom att gråta har gått över. Han har i alla fall både ätit och sovit en massa idag vilket han inte alls har gjort annars i veckan. Det syntes på dagens vikt som landade på 8290 gram, endast +140 gram på precis en månad, ingen dålig vikt men inte alls efter hans kurva så det märks att han har varit dålig. Hängt på tutten har han i alla fall gjort i kväll så till nästa vägning har han nog kommit i kapp.

När han inte är sjuk och ledsen är han en väldigt glad och rolig liten skit med humor. Han älskar att busa och skrattar högt. Storasyster är idolen även om hon allt som oftast är lite väl burduse och närgående, men kärleken finns där. Han ålar sig fram och sitter ganska så bra själv, problemet är egentligen när han ramlar då han inte har fattat hur han ska fånga sig eller lyfta upp huvudet, men vi övar på! Mat intages gärna men i små portioner. Favoriter är majskrokar och fruktpuréer tätt följt av mannagrynsgröt. Sover gör han bäst i egen säng och ammas en till två gånger per natt. Stl.68-74 på kläder och stl.4 på Liberos up and go blöjor.

20131130-003324.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.