Ida Zäta

Shop til you drop

Det är helt galet vad fort barns fötter växer, speciellt på sommaren. I våras så köpte jag storlek 21 till Felicia och nu har hon storlek 23, jag tittar dock på 24/25 till vinterskorna, men det är ju helt galet. Vi mätte hennes fötter idag och då är dom 13cm prick. Båda fötterna var lika långa, annars brukar det vara vanligt att de växer olika fort så att det skiljer lite.

20130831-171328.jpg

Regent har öst ner här större delan av dagen så vi tog med oss mormor (som är nere) till Stinsen för shopping. Barnen behöver fylla på sina garderober, speciellt Elias. Till Felicia köpte vi allt i stl.98/104 förutom jeansen, hon har ganska så korta ben så 98 blir för långt. Till Elias blev det mest i nästa storlek som är stl.74, han är ju i den perioden i livet då de växer som fortast. Han kan fortfarande ha endel 62:or men kör mest på 68 just nu.

Men att gå i affären med mina små monster gör en gråhårig och det tog inte lång tid innan humöret började tryta hos oss alla. Jag mins den lugna tiden för ett år sedan ungefär då Felicia bara satt still i vagnen och kunde underhållas med de simplaste sakerna. Nu bli jag svettig bara av att ta ur åbäket till dubbelvagn ur bilen. Jag älskar min åsna oerhört mycket (tro inget annat) men det är fortfarande en syskonvagn och stor som ett hus när den är utfälld. Helt ärligt så gillar jag det absolut bäst som singelvagn, då är den ljuvlig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.