Ida Zäta

Med en enkel tulpan

God morgon fredag, härligt att veckan är slut och helgen är här igen! Även om våran vecka blev ganska så kort då både Pontus och Elias är sjuka. Men vilket väder vi har haft! Strålande sol och sommartemperaturer! Ser på Instagram att man hemma i Ljusdal inte alls har det lika varmt då barnen redan har invigt höstgarderoben. Idag har vi dock också lite mer höstigt väder med grå himmel, regn och kallare temperatur.

20130830-062832.jpg

Igår var det Pontus födelsedag och jag som alltid är ute i sistaminuten åkte iväg och köpte en present på förmiddagen tillsammans med Felicia. Jag hade tänkt baka, men eftersom vi har sjukstuga här hemma så la jag ner det projektet och köpte bakelser i stället. Mer firande än så blev det inte, men det var ganska så lagom för sjuklingarna.

Jag fick även tummen ur igår och ringde till kommunen för att önska förskoleplatts till Felicia redan nu i höst. Jag och Pontus har kommit överens om att några timmar där i veckan skulle nog hon må bäst av. Att träffa massa kompisar och få en ny källa till utveckling. Hon är ju så framåt tjejen! Så nu väntar vi med spänning på att ett inskolningsbesked ska dimpa ner i postlådan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.