Ida Zäta

Testat Padwico 850 Babyvakt

Jag har fått testa Padwico 850 Babyvakt i samarbete med Padwico och Allt för föräldrars webbshop och är helt såld! Det har verkligen allt som jag kan önska av en babyvakt och jag rekommenderar den starkt.

Den har en snygg och enkel design med få knappar. Framsidan är glansig och eftersom den är relativt platt och tunn så glider den smidigt och lätt ner i bakfickan, jag har den gärna framme som en accessoar i hemmet. Knapparna sitter på långsidorna och man behöver därför inte vara rädd att komma åt dem. Den är lätt att börja använda och behöver inga installationer. Enheterna hittar direkt till varandra och det ända man behöver justera är ljudnivån, perfekt för någon som mig som inte är så vidare teknisk. Det medföljer uppladdningsbara batterier men det fiffiga är att de även går att byta ut mot vanliga AAA batterier i fall att man har glömt laddarna hemma under semestern som denna tankspridda mamman har gjort. På babyenheten finns en nattlampa och föräldraenheten visar temperaturen där barnet ligger. Från föräldraenheten kan man även prata med babyenheten vilket kan vara praktiskt om man vill lugna ett gråtande barn tills dess att man har hunnit komma in till de. Det är hållbara batterier och vi har kunnat använda dem flitigt i ungefär en månad innan vi behövde ladda dem. Räckvidden är också bra och man hör barnet lika väl oavsett om man är i samma rum eller fem meter i från, på landet eller i stan, den funkar överallt.

2606132

Jag är som sagt helt såld på den och rekommenderar den verkligen, jag känner mig så trygg och det känns som om Felicia eller Elias är precis bredvid mig trotts att dom befinner sig i ett annat rum. Men eftersom ljudet är så klart, utan brus så märks det inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.