Ida Zäta

Bra start på veckan

Vi fick en riktigt bra start på veckan med en god natts sömn, vaknade vid sextiden och var utvilad och redo för en ny dag! Till frukost så lyxade Pontus till det med att ta med sig Felicia och köpa nybakat bröd. Det är ju så galet gott och med en fruktig smoothie till så blir det riktigt mysigt dagar som denna när regnet öser ner utanför.

Eftermiddagen bjuder på kalas för lilla Charlie som fyller ett år. Tårta, presenter och massvis med vänner, jag tror nog Felicia kommer somna gott i kväll!

Lillebror i magen för ett väldans liv och gör mig bara mer och mer less på graviditeten. Förutom att han sparkar, sträcker på sig och hickar så har jag också en tilltagande halsbränna allt som oftast just nu. Jag säger att jag är redo för förlossningen men igår när jag läste igenom min journal sedan sist så blev jag aningen tveksam..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linasegelsbo

    Nu har ju du varit med om det innan så det kanske är lättare att förstå vad som väntar, men jag är så trött på att vara gravid att det känns som om det gärna får göra ont och vara tufft. Det är i alla fall sista målstolpen innan man får träffas! =)
    Du kommer klara det galant lovar jag!

    Svar: Ja alla förlossningar är ju olika med det som de flesta kan enas om är ju att det gör fruktansvärt ont. Man glömmer dock fort denne smärta men när förverkarna nu har börjat komma så mins man att just ja, detta är ju bara toppen på isbesrget. Det är inte bara smärtan utan hela processen och allt runt omkring som också kan hända eller gå fel. Hur man handskas med smärta och hur man blir bemött. 🙂