Ida Zäta

En underbar påskhelg

Vilket underbart väder vi har denna påskhelg! Vi har spenderat två dagar ute på isen i Oppli tillsammans med alla grannarna och strålande solsken. Felicia har börjat båda dagarna med att sova middag så jag och Pontus har fått två timmar med slappande, det har med andra ord blivit en hel del sol och det känns i ansiktet kan jag lova.

Första dagen var Felicia inte lite utan väldigt rädd för skotern, hon grät av att bara titta på den och när Pontus åkte iväg med den så var hon nästan otröstlig. Men idag gick det så mycket bättre. Hon kunde både sitta på den och se den köra iväg utan problem. Så ännu finns det hopp om att hon kommer tycka att det är minst lika roligt som sin mamma när hon blir stor.

En person som fick en plats i Felicia hjärta under helgen var Stina, hon var både snäll och pålitlig och så hade hon godis. En väldigt bra kombination om du frågar fröken. Stinas sambo Tobbe samlade också en del pluspoäng genom att köra runt henne i pulkan men godis slår ju allt och Tobbe fick nöja sig med en andra plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.