Ida Zäta

En härlig dag med massvis med sol

 Åå vad jag älskar dagar som denna, när våren börjar komma och ljuset och värmen sprider sig i kroppen. Den riktigt tinar upp en efter en väldigt lång vinter.

Det blev så att Pontus följde med oss upp till Ljusdal i alla fall. Vi kom iväg vid halv niotiden igår kväll och resan gick jätte bra, vi var framme vid tolvtiden och både jag och Pontus var redo för sängen. Dottern hade dock en annan tanke och tyckte att det var ganska så mysigt att vara uppe en stund. Så idag sved det i våra ögon en aning när Felicia gjorde morgon klockan sex.

Jag och Felicia började dagen med ett besök på mormors jobb precis lagom till första rasten. Även om klockan bara var nio så var det riktigt skönt ute. Efter lite bus och lek så åkte vi hem och fortsatte njuta av vädret. Med mätta magar så somnade vi båda ute, men tillslut kom Pontus och väckte mig då han tyckte att jag var lite väl röd om kinderna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.