Ida Zäta

NEWBIE – (80-98 CL) – VÅREN 2013

Är det bara jag som har missat att KappAhl utökar sin Newbie kollektion med storlekar upp till 98 under våren!? När jag idag var inne och tittade på kläder till lillebror så ser jag att de hänger några plagg med stl.98 på. Det fanns inte jätte mycket i butiken just nu och speciellt inte på flickavdelningen, men Felicias garderob utökades i alla fall med en jätte fin tröja. Nu längtar jag bara tills resten börjar trilla in, jag antar att det kommer bli några besök där under våren.

Förutom att springa i affärer idag så har vi inte gjort så mycket. Vi mår uppenbarligen mycket bättre och det är väl det som är det bästa med magsjuka, den går över lika snabbt som den kom. Kylskåpet ekade dock tomt här hemma så att fylla på det var mer eller mindre en nödvändighet. Så varför inte förena nytta med nöje och spendera lite pengar på min favoritsyssla också?

I morgon ska jag lämna familjen hemma och åka in till stan ensam igen, det är ett nytt besök hos barnmorskan som står på schemat. Jag ska få träffa en annan barnmorska denna gången som ska mäta min mage och se om hon kan få ett annorlunda sf-mått, annars blir det förmodligen ett tillväxtultraljud.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.