Ida Zäta

The End

Gott nytt år min vänner, jag hoppas att ni hade en riktigt trevlig kväll! Själv spenderade jag den med tre andra vuxna och två barn, så för oss var det en riktigt lugn kväll på alla plan. Sara och jag kämpade sista timmen för att orka vara vaken till tolvslaget och fira in det nya året, men sedan var det bums i säng. Flickorna kämpade också och orkade hålla sig vaken till klockan tio även om det på slutet var väldigt gnälligt. Dock var det positiva med att lägga dem så sent att Felicia sov hela natten i egen säng, att hon sedan vaknade redan tio över sex gjorde inte så mycket. Fem timmars sömn får man ändå vara nöjd med..

Till förrätt gjorde vi en avokadosoppa som jag misslyckades med. Den blev mer som en sur kräm så jag måste fråga Lisa och Johanna vad jag gjorde för fel, i normala fall är den nämligen super god. Till varmrätt så serverade vi hemmagjord potatisgratäng, saftig oxfilé, sallad och bearnaisesås. Anledningen till att jag skriver ut hemmagjord är för att vi aldrig gör det utan vi brukar alltid köpa i påse. Pontus älskar den men om jag ska vara ärlig så blev den vi gjorde igår så mycket godare. Den fick stå länge länge i ugnen också, först på hög värme (225°) och sedan i eftervärmen när vi piffade till oss så den var alldeles mjuk och krämig. En mastig chokladmousse toppad med hallon fick avsluta kvällen och vi var proppmätta. Flickorna smakade på både kött och gratäng men gillade majskrokarna och kexen mycket bättre. Eftersom klockan var mycket och vi inte ville bråka med maten så fick de göra lite som de kände, vissa dagar spelar det inte lika stor roll vad man äter kan jag tycka.

Precis som gårdagen började så är jag och Felicia uppe själva. Det är alldeles mörkt ute och jag kan knappt tro att klockan är halv nio på morgonen. Men jag väcktes av kramar och pussar så jag tror att 2013 kan bli ett riktigt bra år, året då vi blir en familj på fyra.

Jag övar mig fortfarande på att använda kameran så därför är inte bilderna i bästa kvalitet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.