Ida Zäta

Fortfarande jobbiga nätter

Natten till idag var inte alls bättre än de föregående, Felicia vaknade halv tolv och somnade sedan inte om förrän vid tre. Skillnaden från natten innan var att jag hade gått och lagt mig vid nio och att jag då ändå hade fått in några timmars sömn innan hon vaknade. Efter att ha försökt få henne att somna om i ungefär en timme så gick tillslut Pontus upp med henne och gjorde några mackor. Jag tror att han njuter lite av att kunna få egentid med henne även om det är på natten. I eftermiddag kommer som jag skrev tidigare Emilia och hennes familj upp till oss för att fira in det nya året. Emilia har tydligen varit lika rolig mot sina föräldrar de senaste nätterna så vi får se hur det går när det båda monstren ska vara uppe i natt. Vi kan ju önska och hoppas att dom kanske kör slut på varandra redan innan nattning så att dom sover. Nu ska vi klä på oss och gå ut och åka pulka och invänta våra vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pilla

    Min lilla har gjort på samma vis. Hon har visserligen inte skrikit så jag behövt gå upp, men hon har legat och pratat…