Ida Zäta

En inte så fullt lika rolig dag..

Vissa dagar blir helt enkelt inte som man vill för att allting krånglar, jag blir stressad och Felicia är gnällig. Ja min underbara lilla skrattande varelse har sina mörka stunder hon också och just nu kommer det oftare än vanligt. Dessa dagar är det inte fullt lika roligt att vara mamma och man blir lätt jätte trött, jag har då en väldigt dålig ovana att ta en chokladbit när hon väl sover. Det är ett under att det alltid råkar finns sådant hemma hos oss. Detta är dock inte så bra för figuren och med uteblivna promenader så kan ni ju tänka er vad som händer, vilket är ännu en anledning till självömkan. Enligt appen ”The wonder weeks” så ska detta hålla på i cirka två veckor till och jag hoppas att mitt chokladbehov har blivit mättat långt innan dess.

Idag hade vi planerat in en dag på Stinsen, vi var ett helt gäng som skulle gå och shoppa och käka lunch tillsammans. Dock blev det tillslut att vi gick lite var för sig och samlades enbart far att käka lunch tillsammans. För mig blev det en lunch i raketfart för att sedan gömma mig i ammningsrummets tysta vrå och ge Felicia en flaska ersättning, hon vägrade nämligen maten som jag hade kokat i morse, dessa gånger får man tacka gudarna att det finns någonting som fungerar. Efteråt så var det dags att åka hemåt med lillskruttan så att den övertrötta tjejen fick sova lite vilket hon ligger gör gör just nu. Själv ska jag ligga här i sägen och slötitta på någon serie. Det finns dessutom en chokladbit i kylen som ropar på mig så vi får se hur länge jag klarar av att hålla mig..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Fiiiin tröja! 🙂 Usch för såna dagar, jag vet exakt vad du menar. I morgon, eller möjligtvis i övermorgon (ok då, om en vecka åtminstone) blir en bättre dag. Kram