Impulsiviteten flödar – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Impulsiviteten flödar

I morse när Felicia väckte mig vid si så där sex tiden så hade jag ingen aning om att jag bara några timmar senare skulle sitta i en fullpackad bil på väg upp mot Norrland. Men det är precis här jag befinner mig, på E4an med mannen på vänstersidan, en sovandes Felicia i baksätet och en överfull bagagelucka. Vi ska hälsa på farmor Karin och Peter som är i Söderhamn med deras husvagn och sedan kanske vi gör en avstickare mot Ljusdal innan vi åker hem igen. Impulsivitet är vanligtvis inte min melodi men detta känns väldigt spännande och som mamma behöver man nog mer av det eftersom dagarna hemma oftast är ganska så monotona.

20120731-112610.jpg

20120731-112629.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.