Nattugglan – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Nattugglan

Nätterna med Felicia är just nu ett mindre helvete, jag är skit trött, Pontus är skit trött och Felicia är klarvaken. Hon ska tutta på mina tuttar tills de är som fladdrande skinnlappar och jag har varken ork eller tålamod att vara pedagogisk när klockan är tre på morgonen och en klarvaken Felicia vill leka. Det blir lätt ett frenetiskt vaggande och instoppandes av napp. Felicia gallskriker och kan inte alls förstå varför mamma och pappa vill att hon ska sova, men efter någon timme så brukar hon slockna av ren utmattning. Va gör man liksom?!

Förutom våran vaken-period i natt så började dagen klockan åtta hemma hos oss, skit trött som man är så masar man sig upp med förlorad tro på att man någonsin kommer att känna sig pigg igen. Sedan är det full fart så det är bara att hänga med i svängarna. Vid tolvtiden kom farmor Karin och Peter förbi, de är på väg upp till Söderhamn för lite husvagns-semester. Vi hade tänkt göra dem sällskap senare i veckan eller nästa, bara över en natt eller så. I kväll ska vi över till Tomas, Johanna och Ossian på grill- och surströmmingskväll. Pontus är som ett barn på julafton då han har längtat efter detta hela sommaren, jag kan inte påstå att jag är fullt så exalterad över den illaluktande fiskens närvarande. Dock har jag tänkt att debutera som vindrickare efter graviditet och ammande, men jag säkrar nog upp med cola också för säkerhetsskull. Detta kan minst sagt bli en intressant kväll!

307121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ourlovelylife

  Åh, Leia är exakt likadan så varje natt blir en kamp! Man är inte hel som människa när man dessutom ska gå upp vid 6/halv 7.. Ammar du något forftfarande eller har ni slutat helt? 🙂

  Hoppas ni får en härlig kväll! Kram

 2. Sara

  Låter inte roligt med era nätter 🙁
  Emilia hade ett par såna när hon sov med oss, blev väckt av någon av oss och kände sig väl pigg och ville leka. Det låter kanske lite hårt men jag gjorde mitt bästa för att “ignorera” hennes spralliga stämma, låtsades sova och bara var tyst – inbillar mig att dom tråkas ut till sömns då 🙂

  Hoppas det ger med sig snart och att ni får en trevlig kväll!
  Kram