Klara ögon i tidig morgon – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Klara ögon i tidig morgon

Usch, va det är jobbigt med tidiga mornar när man själv går och lägger sig sent. Vi hade vänner över på grillning igår och efter det fastnade vi vid OS-invigningen. Jag tror att jag somnade någon gång strax efter ett eller så. Felicia, som hade sovit sedan nio vaknade vi fem tiden och ville absolut inte somna om. Efter drygt en timme av lek-i-sängen-medans-mamma-försöker-sova tid så gav jag upp och gick upp med henne. Satte henne på golvet och mig själv i soffan. Inspirationen började flöda och jag gjorde en ny blogg-desig till en tjej som jag brukar hjälpa. Hon har precis fått sitt andra barn så den skulle ändå uppdateras. Medans jag satt och pulade på i photoshop så satt hon snällt på golvet och lekte. Hon var inne i sin egen lilla värld och övade på att prata med alla leksakerna. Mammas lilla hjärtegull!

287121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.