Do you want to know a secret – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Do you want to know a secret

Hej mina bloggläsare, idag har jag ett speciellt erbjudande att dela med mig av till er! Det är Vinyla Hem som vill ge er alla 10% rabatt på hela deras sortiment! Vinyla Hem säljer väggdekoration, så som väggtexter, kakeldekor och fönsterfilm. Inne på deras hemsida får man massor med inspiration och visst är alltid uppmuntrande eller trevliga ord härliga i hemmet. Jag har plockat ut några av mina favoriter, men det finns så mycket mer om man går in på deras hemsida. Glöm inte att uppge rabattkoden: 10PRO2EO i kassan. Enjoy your shopping!

257121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.