Älskade strålande sol – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Älskade strålande sol

Det är så underbart när solen tittar fram, och efter sommarens stora väderbesvikelse så är jag än mer lycklig så fort den visar sig. Dagen har spenderats med familjen tillsammans på altanen. När Felicia sov så passade vi på att pressa och kanske kämpa fram någon slags brunare färg på våra bleka kroppar. Vi har även hunnit med att leka lite i lekparken som finns i området och tagit en sväng förbi våra vänner Johanna och Ossian. I kväll ska vi på lägenhetsvisning för morföräldrarnas räkning och hoppas att de slår till så att vi blir helg-grannar!

257122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.