Grillhelg – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Grillhelg

Besök av farmor på fredagen och faster på söndagen, underbart tycker Felicia!  Där i mellan så har vi spacklat väggar, grillat med Fredrik och bara tagit det lugnt. En perfekt start på älsklingens semester, men full fart för Felicias del. Vi hade riktigt tur med vädret idag och solen sken över oss vilket gjorde att vi kunde mysa på altanen tillsammans med alla leksakerna. Felicia tycke att det var väldigt roligt att träffa sin faster Fanny, men efter någon timmes lek så blev hon väldigt fort trött och mammig. Men en powernap och lite tutte gjorde susen och när Fanny åkte hem så var det en glad och nöjd liten tjej som vinkade hejdå. I kväll blir det grillning igen och för första gången så är jag inte less på grillat som jag brukar vara så här sent in på säsongen. Det kan förmodligen ha och göra med att vi inte har grillat varje dag utan med motta. Jag har dessutom snöat in på rostbiff, det är nämligen sjukt gott att grilla så nu skulle jag kunna äta det varje dag!

227121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.