Ida Zäta

Framme

Strålande sol och lite snö var det som mötte oss när vi kom fram till Tänndalen. Det finns tillräckligt för att ta oss upp på fjället, men det hade gärna fått vara mer för när det är varmt på dagarna så blir snön som sockervadd och det är lätt att köra fast. Därför tror jag att jag avstår från skoterkörning tills pappa kommer upp och kan följa med på en tur. Det gäller ju att man har någon med sig som kan hjälpa en om man kör fast. Tills dess så får vi roa oss med annat som promenader, badhus bad och skidåkning. I kväll ska vi dock bara ta det lugnt, vi är alla ganska så trötta och har parkerat oss i soffan framför teven. Felicia börjar hitta tillbaka till sina sovrutiner och ingen är gladare än jag, men mina tuttar är enorma av någon konstig anledning. Det verkar alltid som om de fylls på så fort vi närmar oss Ljusdal. Jag undrar om det är för att vi trivs så bra i Ljusdal som om allt verkar falla på plats, eller är det för att vi blir bortskämda av mormor?!

313121Det finns så mycket att titta på för Felicia!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ive

    Hon är fantastisk vännen 😀 Riktig sötis, här liknar hon pappa sin.. 😀 Hoppas allt är bra med er, vi saknar dig , kramis