Ida Zäta

Sömnlöst

Natten har varit jobbig men underbar. Hur kan Felicia vara så go att man älskar henne fast att hon är vaken mitt i natten utan att vilja somna om? Hon var inte sig själv på hela kvällen utan var allmänt gnällig och jag fruktade ett virus. När hon äntligen somnade strax innan nio så var det så skönt. Men hon vaknade vid halv tre för att sedan vara ”pigg” och kämpa mot sömnen till klockan sex. Jag hade dock gått in till Pontus med henne vid fem tiden för att jag kände att jag inte orkade en till timme utan sömn. Pontus har sovit i gästrummet de senaste nätterna, till en början för att han hade så ont efter fotbollsmatchen att han bara vred sig i sängen och väckte både mig och Felicia. Men nu de senaste nätterna för att vi inte ska väcka honom. Det är ju bland annat det här som är jobbigt med små barn, det olika faserna. Vist saknar jag Pontus i sängen men jag uppskattar sömn mer just nu. Felicia sover fortfarande så jag utesluter inte ett virus trotts att hon var den gladaste och gosigaste lilla tjejen i natt. Håller dock både tummar och tår för att hon är frisk eftersom vi åker upp till Ljusdal i kväll och i morgon till Tänndalen. Men nu ska jag packa!

303121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.