Ida Zäta

Mammas lilla kladdmonster

Vi kan väll alla vara överens om att vuxna har en ganska så tråkig syn på världen i jämförelse med barn och att äta med sked känns väldigt trist och inramat. När jag i morse försökte introducera gröt igen så backade Felicia för skeden, hon ville inte ha. Min tanke är ju inte att hon ska bli mätt utan att hon ska få smaka och känna något annat än bröstmjölk. Jag vill att det ska vara roligt och spännande med mat, så därför la jag en klick gröt på bordet så att hon fick kladda och upptäcka smaken i sin egen takt, på sina villkor. Det uppskattades kan jag säga, hon tyckte att det var jätte roligt och hon verkade verkligen gilla smaken. Att städa efteråt var ett mindre bekymmer, det gick ganska fort att torka av med våtservetter och kläderna slängde jag i tvätten. Helt klart värt ”besväret”!

Nu ligger hon ute och sover till tonerna av två parandes duvor, ett förvånansvärt sövande purrande. När hon vaknar så ska vi iväg och uträtta lite ärenden eftersom vi åker upp till Ljusdal i morgon. Själv ska jag väll dra ett varv med dammsugaren och plocka upp lite här innan jag kan slänga mig i soffan och få lite egentid.

293121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.