Ida Zäta

Grin-Olle

Det är en konstig dag för oss här hemma för vi är inte synkade. Felicia är sjukt trött men vill inte riktigt sova och jag kan inte komma på någonting som kan göra henne glad. Vi var och handlade tidigare, hon somnade i bilen men vaknade så klart ganska snart efter att vi hade kommit in. Det är så typiskt, sen var hon vaken hela tiden som jag handlade och sov den korta biten hem. Ni förstår att detta hattande med sömnen gör henne både super trött men också tillräckligt utvilad för att vägra somna om. Nu har hon somnat igen efter att jag har matat henne och jag hoppas att hon sover ett tag nu så hon blir ordentligt utvilad. Själv kan jag inte komma på vad vi ska käka i kväll. Det är så tråkigt att komma på mat ibland, det känns som om man gör samma sak varje vecka.

282122Så här glad blev Felicia för sin nya jacka om mössa ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    aaa, att jag inte visste att du hade mat-torka… Jag va på väg och ringa och bjuda er på mat men jag såg att klockan va nästan 18 när jag skulle ringa så då tänkte jag att ni säkert redan hade ätit… Jaja, så kan de vara. Jag får bjuda en annan dag! =)

  2. Alexandra

    Så fina kläder hon fått 😀 så där håller Moa också på. tar små små sovstunder och vägrar somna om sen.. men som du säger endå tillräckligt pigg för att vara vaken.. Mao e riktigt gnällig just nu.. vet inte om det är vårkänslorna som håller på och tar över kanske.. :?! hehe 😛