Ida Zäta

Borta bra men hemma bäst!

Då är vi åter hemma i Rosersberg och även om det är mysigt att vara hemma hos mamma och pappa i Ljusdal så är det jätte skönt att komma hem till sitt eget. Felicia var åter igen jätte duktig och sov hela resan, det är verkligen skönt att det går så bra att resa med henne och vi ska försöka åka upp ganska så ofta så att hon vänjer sig att sitta fast i bilen. När jag och min bror var små så var vi så vana att åka mellan Rosersberg och Ljusdal att om vi åkte en längre strecka så började vi klaga. Men tre timmar i en bil är ju ganska så bra av barn och jag hoppas att Felicia blir lika van.

Sen vi kom hem så har jag också hunnit med att beställa nya sängkläder från Campadre med märket Lord Nelson Bed. Vi har varit ute efter nya sängkläder ett tag men aldrig kommit till skott att köpa, men jag föll ganska så pladask för dessa. Det är dock tråkigt att det är så lång leveranstid, vi får dem inte förrän i slutet av januari. Men det ska bli väldigt roligt att se hur de ser ut i verkligheten, hoppas ju att de är lika snygga i verkligheten.

28122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 20 år och mamma

    tack så mycket, kommer bli spännande japp!! =) Ett andra barn e ju ngt specillt lika mkt som de första fast man känner sig mer trygg på ett sätt, mer rutinerad!
    iaf så får du om du har tid och orken skriva till på min header efter WILLIAm typ väntan på tvåan eller något, hade vart jätte gulligt. Men absolut ingen brådska kan ju ta det efter Ultraljudet också då man får en bild o sätta in. Men bara som sagt om du orkar o vill =)
    KRAM