Ida Zäta

Kan det vara slemproppen?

Igår kväll när jag var på toa så tror jag att en del av min slempropp kom ut. Det var lite ljust slem som följde med på pappret, ungefär som en femtioöring i storlek. Den kan ju lossna flera veckor innan förlossningen, så det är ju egentligen ingen fara..  men jag kunde i alla fall inte släppa tanken på kvällen. Så jag gick och kände efter hela tiden om jag hade några tecken på en förtidig förlossning. Men icket, och tack å lov för det. Nog för att det skulle vara så mysigt att träffa våran lilla Grilla och slippa den här magen, men det känns lite tidigt. Jag vill nog att hon ska växa på sig lite till. Dock resulterade det också i att jag inte sov jätte bra i natt. Vaknade flera gånger av att jag hade ont i magen, inte sammandragningar utan bara ont som jag kan ha.

Idag har jag tagit det mest lugnt eftersom jag har varit så trött, resultatet av dålig sömn. Men jag var ner på byn en sväng och shoppade på Kardemumma. Det blev tre ljuslycktor och två kuddfodral. Jag är sjukt nöjd, men ska byta ut den ena ljuslycktan till en modell mindre, jag tror att de kommer passa bättre ihop.

Nu hoppas jag att Pontus sitter i bilen på väg upp till mig, ska bli så skönt med massa kramar. Det kan ju också vara det som gör att man blir orolig. Jag vill ju att ha honom nära i fall att det skulle hända något. Men jag fick pappa att lova igår kväll att skulle mot för modan vattnet gå eller värkarna sätta in så skulle han skjutsa mig till Stockholm. Han var dock lite skeptiskt eftersom det tar tre timmar, men kunde så klart inte säga nej..

ljusDen runda ljuslycktan köpte jag två utav, men den ena har jag inte packat upp eftersom jag ska byta den till en mindre storlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.