Ida Zäta

Sjukt trött!

Man har ju hört om och kan läsa sig till att i början av graviditeten är man ofta väldigt trött. Men det är ju bara förnamnet. Jag är helt utpumpad. Så fort jag lägger mig ner så somnar jag. Idag var det äntligen lite fint väder igen och jag kom hem vid halv tre, så jag la mig i solstolen ute. Somnade och sov en timme, för att vakna till att solen har gått i moln. Då jag fortfarande känner mig lite groggy så går jag in och lägger mig i sängen under en filt och somnar igen. Sover två timmar till, tills Pontus väcker mig och undrar om vi inte ska laga mat. Ja vad kan man säga, hoppas att det går över i vecka tolv?!

Förutom att sova så mår jag ju illa konstant. Jag skrev igår om att jag var hemma från jobbet för första gången eftersom jag mådde så illa. Idag var jag ju tillbaka på jobbet, men mådde fasiken inte bättre. Bananen som jag tog med mig och åt var bara ner och vände, och tågresan in till stan blev räddad av en jobbarkompis som jag satt och pratade med i stället för att tänka på hur illa jag mådde. Alla knep är bra utom de dåliga 🙂

Jag har i alla fall varit upp och lagat mat och det blev sjukt gott!

koktarotfrukter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.