Ida Zäta

Första dagen hemma..

Idag är det första dagen som jag stannar hemma pga graviditeten. Jag gick hem en dag förra veckan men annars har jag klarat mig bra. Men inte idag, jag tog mig bara inte upp i från sängen. Detta är inte jag, och jag hoppas att det inte ska fortsätta så här resten av tiden för det pallar jag inte. Inte ens min sea-bands hjälpte idag. Känner mig ganska deprimerad.. Jag mår dock lite bättre nu och ska försöka dra mig in i duschen för att sen kunna åka och handla lite mat. Mat är ju något som inte går att vara utan längre.. och när kylskåpet ekar tomt så har man inget val.

Hoppas att alla andra har en strålande dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.