Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v. 28

Hej!

Onsdag och ny graviditetsvecka börjar, idag går vi in i v. 28.

Det var inte så många som kollade min video förra veckan, och med tanke på att en video tar flera timmar att göra kommer uppdateringarna som vanligt komma i skrift istället. Om jag spelar in något längre fram får det bli som minne för mig själv hehe.

Appen säger den här veckan såhär:

Min graviditetsvecka v 27 har varit såhär:

Som vanligt upp och ner med illamåendet. Verkar som det ska vara såhär nu. Jag har ganska bra kontroll på det om jag bara lever rutinmässigt och vilar ordentligt. Foglossning samma som innan.

Känslomässigt mycket större berg och dalbana. Har haft både en av dem bästa veckorna med tanke på spahelg med Johan och riktig avkoppling men också otroligt mycket ångest som jag inte riktigt kan sätta ord på. När jag tänker vidare på det så är det väl inte så konstigt att det psykiskt är lite extra jobbigt just nu. Jag har gått med det här måendet i mååånga månader nu + att jag ska ha min första sminkkurs på länge i helgen och vill leverera på topp. Och sen också alla synliga förändringar på kroppen som inte är så kul.

Ser fram emot vecka 28 då vi återigen ska träffa barnmorska på fredag. Det är något mysigt med det ändå 🙂

Mage v. 27+0
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.