Idatuovinen

Vår julafton

Hej och hoppas ni haft en fantastisk julafton med mycket kärlek!

Våran julafton startade redan kl 5 på morgonen kan man säga då Hayden vaknade pigg och glad och redo för dagen. Vi låg ändå och drog oss i sängen till nästan kl 6 innan vi gick upp och åt frukost nummer 1.

Sedan öppnade vi dem julklappar som jultomten varit hos oss med under natten = dem jag och Johan köpt till Hayden och varandra.

Där satt vi och myste och öppnade klappar, jag och min lilla familj <3
Lyckan i sitt barns ögon på julaftonsmorgon är oslagbar <3 önskar att alla barn fick uppleva det här
Älskade pojk <3

Tydligen hade alltså jag också varit snäll och fick en underbar mysdress från Calvin Clein som jag antagligen kommer bo i nu när jag mest myser runt här hemma.

Dock dröjer det nog inte länge innan tröjan blir en magtröja 😅
Mamma julren var jag hemma igår 😂

Klockan 9 kom mina svärföräldrar på julfrukost. Och även dem hade med sig julklappar. Den totala lyckan fortsatte för vår son kan man säga.

Frukost när den är som bäst 😍

När vi myst med mina svärisar, Haydens farmor och farfar i några timmar åkte grabbarna och tränade. Hayden fick följa med Johan till gymmet och det var nog minst lika stor lycka som alla julklappar. Han älskar att få träna med pappa. Själv la jag mig och sov i ca 30 minuter. Det var både välbehövligt och skönt med en liten nap innan nästa firande skulle sätta igång.

För efter vi kollat på Kalle Anka och hans vänner här hemma så åkte vi till min mamma där största delen av min familj var. Alla förutom pappa och en av mina bröder och hans familj. Tråkigt att inte alla kunde vara med men underbart att vi var så många samlade ändå.

Jag började gå hemifrån till min mamma för att jag kände att jag behövde andas frisk luft. Det var så lugnt och fridfullt ute. Hann gå kanske 1 km innan Johan och Hayden plockade upp mig med bilen.

Underbart, frisk luft och alldeles tyst överallt

Sedan drog buset igång på riktigt. Julafton är för barnen och lyckan fanns där i alla barns ögon igår. Alldeles underbart att se!

Johan busar med 4 små sötnosar i väntan på tomten
Tänk att tomten hade ännu fler paket till både Hayden och alla andra😍
Hayden älskar jultomten och gav honom en stor kram och tydligen en puss i smyg också berättade han för mig på kvällen
När man har roligt glömmer man bort att ta bilder. Alla kom inte med, men här är en del av gänget. När vi samlas hel familjen är vi 24 stycken. Nu var 6 stycken borta, så vi var alltså 18 stycken

För att själv komma ihåg vad Hayden fick för något igår tog jag en bild.

Nu behövs inte nya leksaker på länge..

På kvällen lade jag mig med ett tacksamt hjärta. Jag får alltid väldigt starka känslor kring jul för alla dem barn som far illa, som har alkoholiserade föräldrar, som inte bryr sig om dem på julafton eller andra dagar för den delen. Jag lade mig med en önskan om att fler barn ska få det bra i framtiden. Tänk om alla barn kunde få vara så lyckligt lottade som min son och få uppleva det han fick igår.

Jag hoppas att alla ni som läser det här har haft en fantastisk jul med värme och kärlek <3

Ta hand om varandra!

massor med julkramar från mig / Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.