Idatuovinen

Spökstunden med Ida – repris

Hej!

Jag spelar sedan några veckor tillbaka in något som jag kallar för ”spökstunden med Ida”. Jag berättar där om personliga andliga upplevelser. Jag har alltid haft förmågan att känna av andevärlden och tycker idag väldigt mycket om att prata om ämnet, vilket jag inte alltid gjort, eftersom det alltid finns skeptiker till min verklighet. Det är en märklig känsla att veta om vad som sker men ändå inte bli trodd för det av alla, då är det lättare att bara hålla tyst. Idag bryr jag mig inte om det, jag kan ju inte hålla tyst om den jag är och det jag känner till.

Däremot är det så mycket nu vid jul. Jag är som många av er känner till sjukskriven pga. Mitt kraftiga gravidillamående, sjukdomen hyperemesis och ordinerad vila av en anledning. Därför varken kan eller får jag slita ut mig eller ha en stressad känsla inombords då det försvårar min sjukdom direkt.

Så nu i december när det ändå är så mycket + att jag har barnmorskebesök, akupunkturbehandlingar, läkarbesök med Hayden osv. Så känner jag att jag måste lyssna både på min läkare men framförallt min kropp och hälsa. Jag måste ta det lugnt! I normala fall om jag hade mått såhär dåligt kanske jag hade kört på ändå till jag antagligen kollapsat (så dålig egenskap), men nu måste jag lägga min egen stolthet och mina krav på att alltid leverera  och tänka på min dotter i magen. Mår inte jag bra är förutsättningarna sämre för henne också.

Så from. Nu och 6 veckor framåt ska jag dela med mig av mina redan inspelade klipp en gång till från början. Många är ni säkert som inte sett dem heller.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.