Idatuovinen

Bästa lördagshänget enligt familjen Tuovinen

Äntligen fick Hayden köra cross igen, som han längtat. Först jobbade hans pappa helg och då kunde han inte köra, jag mår för dåligt för att kunna åka med honom själv just nu. Sen har han varit förkyld två helger i rad… Så gissa om någon var taggat på att få köra idag.

Idag var det inga småttingar på banan så Hayden fick köra med dem stora killarna, 9-10 åringarna, och som han älskar det och ser upp till dessa grabbar.

När jag dessutom berättade att en av killarna som är 9 år är bäst i världen i sin åldersgrupp höll ögonen på att ploppa ur Hayden. Jag såg hur imponerad han blev och hur fräckt det var att han fick köra med honom på samma bana. Dessutom frågade killens pappa om han fick ta kort på Hayden och hans son då han tyckte att Hayden var duktig. Ja ni kan ju gissa om min lille pojk haft en bra dag idag.

Själv stod jag där, som vanligt nära till gråt med mina gravidhormoner. Inte bara är dem här kidsen otroligt imponerande duktiga på att köra motocross, också visar dem sån respekt gentemot varandra på banan och peppar varandra i depån. Dem stora killarna leker och busar alltid med Hayden eftersom han alltid brukar vara yngst. Inte undra på att han helst inte skulle göra annat än att vara på motocrossbanan.

Har era barn något intresse som dem tydligt brinner för? Hayden fick sin första cross när han var strax under 3 år och har sedan dess varit helt frälst. Aldrig har vi behövt fråga om han vill köra, alltid har han själv tjatat och aldrig velat sluta. Det är så otroligt häftigt att se ett sådant intresse redan såhär tidigt.

Det här klippet är för några veckor sedan från samma bana som vi var på idag. Min telefon tyckte det var för kallt för att filma idag och stängde tyvärr av sig, så blev bara några korta instastorys från dagens träning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vad roligt 🙂 Min dotter håller på med lite olika saker, men inte riktigt hittat något som är favorit grej. Men gympa med kompisarna är nog roligast just nu och det har hon hållit på med något år 🙂