Idatuovinen

1a december

1a december och nedräkningen till att jultomten kommer har börjat hos oss.
Våran morgon började ganska mysigt trots en natt med en sjuk Hayden som hostat som en galning, stackare!
Jag mår som sämst på mornarna så Johan gick upp med Hayden vid kl 6 när han inte kunde sova mer, och jag sov kvar i nästan 2.5 timma till. Klev upp till julmusik, tänd brasa och ljus. Hayden fick sin adventskalender som varje dag innehåller en legofigur. So far so good..

Vi har gjort en nedräkning till julafton Hayden och jag <3 – Jag gör en stege upp till paketen sa Hayden 🙂 Smart där!

…Men när Hayden somnar igen för att han sovit dåligt inatt så fick han ett epileptiskt anfall. Anfallet höll kanske i sig i 30 sekunder-1min den här gånger, men mitt hjärta hinner alltid stanna under dessa sekunder och jag kommer antagligen aldrig vänja mig, trots att det gått redan 2,5 år sedan hans första anfall. Varje gång hinner jag bli rädd att han inte ska komma tillbaka igen, att han ska stanna i sin egen värld i sin kramp. Känslan när han sen kommer tillbaka och visar att han är med oss igen går inte att beskriva, det är då jag alltid brister ut i gråt. Under anfallet är vi coola både jag och Johan, klappar på honom, pratar, frågar om han hör oss så länge tills han bekräftar. Sen fortsätter Johan att vara mycket coolare än mig jag kan aldrig hålla tårarna tillbaka. Min älskling, min fina, starka pojke, med det finaste hjärtat jag vet, kan han bara få slippa det här <3

Nu är det bara 2 veckor kvar till vårat nästa besök hos epilepsidoktorn och efter det hoppas jag att vi ordentligt kan ändra Haydens kost, inte bara hemma men också på förskolan. Vi ska göra allt för att hjälpa honom på traven för att bli frisk!

För dig gör jag allt <3

Jag önskar er alla en fantastisk 1a december och första advent imorgon.
Om ni tycker om julkalendrar kan jag tipsa om att jag har en 14-dagars julkalender på min instagram och Facebook ”makeupida” med en ny lucka varje dag innehållande ekologiska och vegansk skönhetsprodukter.

Vet inte om ni vill att jag lägger upp luckan här på bloggen varje dag också? Kommentera om du vill det, för då gör jag det för din skull 🙂 Jag börjar med att göra det här under idag så ser ni hur det kan se ut.

Lucka nr. 1 i julkalendern!

Vill du få till ögonskuggan perfekt och slätt gäller det att verktygen du använder är rätt! .
.
Ekologiska och veganska borstar ifrån PuroBio.
Perfekta ögonskuggsborstar i ett kit om tre, i dagens lucka för endast 330kr .
.
Ny lucka varje dag!
För att ta del av dagens erbjudande, maila [email protected] med följande info:
1. Luckans nummer
2. Fullständigt namn
3. Adress
4. Mail och tel.nr för avisering
Jag återkommer med svar på ditt mail med vidare information.
Alla ordrar som skickas utanför Trollhättans stad debiteras med en fraktkostnad på + 49kr

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Usch, kan tänka mig att det är helt fruktansvärt att se sitt barn i ett sådant krampanfall. Hoppas att kosten kan vara en bra hjälp för honom.

  2. Anna

    Usch förstår att ditt hjärta stannar. De där är något av det värsta som finns och jag kan inte ens tänka mig hur det är för er. ?❤