Idatuovinen

Skönhetstips – Halloween

Hej!

Lika svårt varje år det här med när man får, inte får och ska fira halloween. Jag själv har alltid haft som princip att absolut inte spöka ut sig på alla Helgona, som är imorgon. Men i år tänkte jag om!

För en månad sedan satt jag och skulle planera in halloweenkalas för barnen. Helgen innan hallloween var det annat kalas, så det gick bort direkt. På självaste halloween, som var i onsdags jobbar alla, så när jag först satte det datumet förstod jag att det skulle bli stressigt att hinna med. Så vad fanns kvar? Alla Helgona helgen!

Jag satt där och funderade och funderade och kom fram till, alla dem som jag känner som gått bort skulle inte för något i världen tacka nej till ett familjekalas, speciellt inte om det är något som är planerat för barnen. Så vi kör, why not?

Vi kommer imorgon att hedra dem döda, men vi gör det med tystnad på morgonen och ett kalas på eftermiddagen. Är det så fel? Jag tycker inte det och jag kan bara se en bild på min mormor framför mig nu som älskade att fira saker 😀 Hon säger – kör! Ta varje tillfälle ni bara kan att fira livet, för det är för kort.

Som fredagens skönhetstips den här veckan får ni därför en halloweenlook. För kanske finns det fler som gör som vi och firar imorgon?

Sugarskull
Lättare att sminka än man kan tro
Var kreativ, använd fantasin. Mixa skarpa linjer med utsuddade skuggor.

1, Börja med ljus bas, vit eller ljusgrå.

2. Måla alla skuggor för att framhäva tex. Kind, käkben, nyckelben.

3. Rita dem skarpa konturena, linjer, sträck.

4. Skuggor, tex runt ögon, läppar osv.

Sänder er värme och kärlek under denna alla Helgona helg. Hedra dem döda men se det fina i livet, ta vara på det du har här och nu!

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.