Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, V. 15

Hej!

In i vecka 15 nu och då säger appen såhär:

Graviduppdatering v 14.

Den här veckan har varit så upp och ner, både med mitt illamående men också mentalt. Veckan började med dropp för att återigen komma i balans med vätska. Det droppet är lite som magi och jag kan verkligen känna skillnaden det gör, i huvudet om inte annat. Man förstår ju nu vilken enorm påverkan vätska har på vår kropp, utan vätska så går det bara inte att fungera. I två dagar levde jag med ett gladare sinne innan jag kom ner i en total dipp, hjärnan började ge upp igen, kräkningarna eskalerade, kroppen kändes svagare igen och jag har vid flertalet tillfällen legat i Johans famn, gråtit och undrat hur jag ska ta mig igenom det här igen, jag orkar inte, jag orkar inte..

I Lördags hade jag mitt värsta nederlag eftersom Johan jobbade helgen. Fick hjälp med Hayden tre timmar på lördagen men på söndagen skulle jag vara helt själv, och hur skulle det gå? Jag fick totalpanik av bara tanken.

När jag vaknade på söndag morgon, mådde illa men gick upp för att ordna frukost åt mig och Hayden så kände jag en kraft som jag inte känt på länge. Det var som att någon gav mig extra styrka att orka och mitt hjärta fylldes av lugn. Haydens farfar skickade meddelande och undrade om han kunde hjälpa till, hämta Hayden. Men eftersom Hayden ville vara hemma med mig och jag kände mig starkare så skrev jag att det inte behövdes. Vi klarade hela dagen själva och jag är så tacksam över det.

Tog en bild på mig själv i spegeln imorse då jag inte orkat ta någon under v.14

Gravid v.15
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.