Idas beauty

Cybex Balios M

Cybex Balios M. Ja så stavas den nya snackisen, iallafall i mina mammakretsar. Jag var inte sen med att klicka hem den från Jollyroom för endast 4199kr och idag fick vi hem den. Snacka om snabb leverans! Det här är ett första inlägg om vagnen då jag ännu inte har hunnit provköra den mer än några varv inne i lägenheten.

Såhär ser den ergonomiska sittdelen ut. Den kan med ett enkelt enhandsgrepp fällas i tre olika positioner. Till vänster ser ni fullt liggläge, i mitten är sitsen halvliggande och bilden längst till höger ser ni sittläget. Bygeln/bumbern på vagnen går att både ta bort, vrida åt sidan och böja upp. SÅ smidigt och det är en funktion jag verkligen tror att vi kommer att använda oss av. Bältet på vagnen är ett fempunktsbälte och fotstödet går att justera.

Suffletten var något som jag fastnade för såfort jag såg den – den går nämligen (till skillnad från min Emmaljunga Viking i läder) att förlänga med hjälp av en dragkedja som du enkelt öppnar upp och baktill dras då ett nät ut – vilket nu under sommarhalvåret är någonting som jag verkligen föredrar. Vi får helt enkelt se hur jag uppfattar vagnen efter någon vecka. Och ni kan förvänta er en utförlig recension inom kort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.