TACOS PÅ EN FREDAG – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

TACOS PÅ EN FREDAG


Fredagsmyset inleddes med en stor tacobuffé. För Filippa var det premiär och mesta spottades ut och hamnade på golvet förutom majsen, gurkan och tomaterna som i vanlig ordning är minis favoriter. I skrivande stund ligger jag i sängen med ett glas iskallt vatten, finns det något godare?


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephine

    Hej Ida. Jag såg dig på City gross igår men vågade aldrig gå fram och hälsa. Du såg så smal ut “/ äter du tillräckligt? Jag undrar om du verkligen åt upp din tacos?? Snälla ät! Menar inget illa vill bara att du ska må bra….#nohate