EKOLOGISKA RAPSODINE – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

EKOLOGISKA RAPSODINE

  

Förra veckan fick jag hem ett pressutskick innehållandes två utav Rapsodines* ekologiska och fantastiska produkter vars oljor alltid är kallpressade, vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Jag är superspänd på att prova de då jag bara har läst gott om de hittills, och ett plus är såklart att produkterna är ekologiska samt att förpackningarna är tillverkade i återvinningsbart material. Jag återkommer med en recension så fort jag har fått tid att prova de!

*Rapsodine är ett familjeägt företag baserat i Mariestad (där även produkterna tillverkas) vars strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos människan och i vår miljö.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons