Idas beauty

ATT STÄDA IHJÄL SIG

   

Förutom att vi har varit ute en snabbis i parken idag så har den här dagen bestått av  dammsugning, tvätt och skurning. Jag höll på i över fem timmar (inte konstigt att ögonen går i kors nu) medan ℱilippa sysselsatte sig med sina leksaker. Ett kors i taket idag var att hon inte följde efter och drog fram allt jag precis plockat undan, halleluja! Jag hatar egentligen att städa men jag älskar, precis som alla andra, att se slutresultatet.

Hoppas att ni har haft en roligare tisdag än mig, puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove Castor

    Hej

    Vilken ljus och fin balkong!
    Jag tänkte passa på att tipsa dig (som är intresserad av beauty) om att vi på visualisterna.se drar igång sommarens tävlingsrace på måndag och just på måndag ligger det hudvårt i potten!!
    Tipsa gärna andra beautybönor!