Idas beauty

Fem saker du känner igen om du är småbarnsförälder

Ni har säkert läst mina bloggkollegors grymma listor här på Loppi, och att föräldrarskap inte bara innebär fikor och mysiga gosstunder i soffan tror jag att vi vet vid det här laget. Okej, nu kör vi.

1. Den dagen det regnar och du känner för att gå ut på en promenad bara för att visa upp de nya regnskyddet. Om du inte äger Bugaboos regnskydd vill säga, då låter man helst bli!

2. Du känner dig utvilad efter att ha fått tre timmars sammanhängande sömn. 

3. Google-doktorn i dig som instinktivt väcks till liv när din lilla inte har ätit bra på några dagar. Eller då hen har sovit jättejättelänge eller har bajsat och det inte ser ut som senap. Är det en av de bedömda faserna, gulsot, fel på magsäcken eller bara en tand som spökar?

4. Du kan varenda ton i Babblarnas klipp på Youtube och Labyrint”, ”Daniel Tigers kvarter” och ”Stadens Hjältar” är dina nya favoritprogram. Spänningen är olidlig varje gång Bella brandbil och Palle polis rycker ut, trots att du sett samma avsnitt minst tio gånger.


5. Du har insett att det nästintill är omöjligt att klä på ett barn utan skrik och gråt. Efter flertalet nervösa sammanbrott är du ändå glad att du har användning för profylaxkursen såhär något år senare i overalltider.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.