Idas beauty

LOPPIpåsen Sommar

IMG_4446.JPG  
LOPPI är världsmästare på att snickra ihop grymma goodiebags och LOPPIpåsen Sommar är inget undantag. I den här goodiebagen, som ju är gratis (hur bra?!) hittar du härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Värdet på produkterna i påsen är närmare 300 kr och dessutom får du generösa rabatterbjudanden hos välkända varumärken för över 500 kronor. Det totala värdet på LOPPIpåsen Sommar är över 800 kr.

Salus Magnesium
Ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen. Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Provflaskan innehåller 10 ml, 2 flaskor är en rekommenderad dagsdos.

COOP Ekologisk pasta
Änglamarks nya pasta är KRAV-märkt, ekologisk och god på många sätt. I roliga former och färgade med spenat och tomat lovar vi att det blir skönt tugg om käket. Klipp upp paketen när de är tomma så blir de till spelplaner.
Pris: Ca 12kr.

Castus fruktstång
Castus fruktstänger är gjorda på naturliga råvaror utan färgämnen eller konserveringsmedel. Rika på fibrer och utan tillsatt socker. Kallpressade så att alla vitaminer och mineraler bevaras i produkten. Bara torkad frukt och bär helt enkelt!
Pris: 18:90kr.

Panda Natural Original Liquorice
Detta svarta guld som kommer i form av mjuka lakritsstänger innehåller endast fyra noggrant utvalda premiumingredienser. Melassirap, vetemjöl, lakritsextrakt och anisolja. Inget annat. Panda är specialist på hälsosam konfektyr. Den innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen, konserveringsmedel eller salt och är dessutom lämplig för vegetarianer och veganer.
Pris: Ca 7kr.

Goody Good Stuff
Ett unikt godis med naturliga smaker och färger som är fritt från gluten, laktos och gelatin – ett gott godis alla kan njuta av! Goody Good Stuff kommer i tre olika goda varianter: syrliga cola-flaskor, söta koalabjörnar eller sur-sockrade fruktiga bitar. 9 av 10 som provar Goody Good Stuff rekommenderar det. Du hittar Goody Good Stuff bland barngodiset i din matbutik.
Pris: Ca 14:90kr.

Bambino Pure Pots
Med Bambino Puré Pot slipper du otympliga förvaringslösningar och spill i väskan! Puré Pot är en smart burk till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Portionera direkt i burken och lägg ner i väskan alternativt förvara i kylskåpet. Burken är lätt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tätt.
Pris:  Ca 75kr.

Calendula Nappy Change Cream
En naturlig ekologisk blöjkräm med zink, ringblomma och kamomill som skyddar och vårdar barns ömtåliga hud i blöjområdet. Krämen hjälper till att förebygga retningar och lindrar om huden blivit röd. Calendula Nappy Change Cream är dermatologiskt testad för känslig hy och kan användas direkt från födseln.
Pris:  Ca 20kr.

Pågen Hönö Skärgårdskaka
För dig som älskar mjuka, saftiga vetekakor som är gräddade härligt gyllene. Bakade efter ett recept som är inspirerat av vår klassiska Hönökaka som ursprungligen kommer från Hönö i Bohusläns skärgård. Skärgårdskaka är bröd att njuta av. Bara så gott!
Pris:  Ca 23kr.

Pågen Funs…
…are bite size, yummy buns baked with soft fluffy wheat dough and filled with vanilla cream. Perfect when you need a quick and tasty snack. Have fun. Enjoy Funs!
Pris: Ca 25kr.

Läkerol DentaFresh
En mjuk xylitolpastill med en unik tuggkonsistens i goda mintsmaker. Genom att ta 2 pastiller efter varje måltid kan du stoppa syraattacken och stärka dina tänder. Pastillerna innehåller 50 % xylitol och har en så hög halt av xylitol att de rekommenderas av Svenska Tandläkarförbundet.

Salvequick Aquablock
Ett vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar.

LOPPImagasin Sommar
I nya numret av LOPPImagasin berättar träningsesset Lofsan om konsten att hålla kärleken levande. Kändisarna berättar om sina sommarpärlor och vi bjuds på såväl smarriga recept som tips för trädgården med Doreen Månsson. Missa inte sommarens största vinstregn med priser för ett värde av 11000 kr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.