Idas beauty

Vår ettåring

Klicka här för att läsa
min förlossningsberättelse.

Jag minns den här dagen som igår. Hur jag under dagen innan hade fått mer värkar, men inte vågat tro på att det verkligen var igång, och hur vi i all hast slängde i oss middagen innan vi åkte in till BB Sophia. Hur vi, på något naivt sätt, trodde att vi skulle bli hemskickade igen & lämnade kvar väskorna i bilen, och hur vi förvånat tittade på varandra och konstaterade att ”nu ska vi få träffa vår bebis” när barnmorskan undersökte mig och konstaterade att jag var öppen 3 cm.

Jag minns alla dofterna, hur värkarna kändes och inte minst känslostormen som for igenom kroppen när vi efter en lång natt, precis för ett år sedan, fick se och hålla dig för första gången. Som vi längtat efter den stunden efter både missfall och ytterligare nio långa månader då du fortfarande låg i magen. Vi är så glada att det blev just du. För oss är du världens underbaraste dotter, mamma och pappas älskling.

Grattis på din allra första födelsedag, vår älskade dotter! Du är vårt allt och ingen kan få oss att må så bra som du kan. Vi älskar dig mest av allt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.