Idas beauty

Recension: Oriflame WonderLash mascara

 

Jag är frälst! Oriflames The One 5-in-1 WonderLash mascara är utan tvekan den absolut bästa mascaran jag någonsin har provat, och det är många. 

Det här är en allt i ett produkt som med sin fantastiska och lättanvända 3D borste både separerar samt adderar längd, snyggt böjda & volym till fransarna. Den är otroligt lättapplicerad och du kan med fördel välja om du vill använda de långa eller de lite korta piggarna av gummiborsten när du sminkar dig. Att få klumpar med den här är inget du ens behöver tänka på och som om inte det vore nog kommer den även åt de allra minsta fransarna. Jag verkligen älskar (!) den här mascaran och funderar på att köpa upp ett helt lager. Den här får ni aldrig sluta sälja, Oriflame!

Betyg: ♥♥♥♥♥/5 
Pris: 159 kr. 
Köpa igen? Ett solklart JA! 
Var? Bland annat hos Oriflame.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.