Skönhetsmåsten från The body shop – Idas beauty
Idas beauty

Idas beauty

Annons

Skönhetsmåsten från The body shop

För varje säsong kommer The Body Shop ut med deras Beauty Must Haves, som är deras bästsäljande och mest rekommenderade produkter – älskade av både bloggare, skönhetsexperter och kunder. Den här säsongen (april-juni) levereras över alla förväntningar och passar perfekt för våren och sommaren.

  Vitamin C Microdermabrasion. 

En exfolierande fuktighetsbevarare som tillför huden lyster, verkar mjukgörande samt avlägsnar döda hudceller & hjälper till att göra huden jämn. Förutom extrakt av camu camu och vitamin C innehåller den även Community Fair Trade producerat shiasmör. Produkten rekommenderas att användas en gång i veckan.

Pris: 275 kr / 75 ml.

  Honeymania Bronzing Powder.

Ett puder som ger dig en matt, naturlig och solkysst finish. Den finns även i fyra olika nyanser för att passa alla oss alla.

185 kr.

  Vitamin E Day Cream.

En fräsch, lätt och fuktighetsbevarande dagkräm som det säljs en burk av var 14e sekund. Inte så konstigt egentligen då en av ingredienserna är den näringrika vetegroddsoljan, vars egenskaper klassas som som en av naturens bästa e-vitaminkällor.

175 kr / 50 ml.

  Drops of Youth Eye Concentrate.

Som en efterföljare till succén Drops of Youth Concentrate lanserades den här produkten under 2014. Den är berikad med kraften från den sällsynta blomman edelweiss vars förnyelseegenskaper bidrar huden mjukare och fräschare hy.

295 kr / 10 ml.

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub.

Spa Fit serien är en serie hemmaspa produkter som med koffein och effektiva citrusoljor från apelsin, citron, lime och grapefrukt gör huden smidigare och fastare. Den här skrubben rengör, avlägsnar döda hudceller, ökar blodcirkultionen samt lämnar kroppen silkeslen och smidig tack vare dess exfolierande egenskaper.

295 kr / 200 ml.

    Moisture Foundation SPF 15.

En bästsäljande och fuktighetsbevarande foundation som finns i åtta olika nyanser. Den passar för normal till torr hy och är fri från doftämnen. Du kan enkelt arbeta upp täckningen från lätt till medium och samtidigt få en perfekt finish. Förutom det innehåller den även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer.

235 kr.

 

Moringa Body Butter.

En berömd fuktighetsbevarare med ljuvligt blommig doft. Den arbetas snabbt in i huden och tillför huden fukt i upp till 24 timmar. Den innehåller moringafröolja  samt en rad lyxiga Community Fair Trade producerade ingredienser – såsom kakaosmör, sesamolja, paranötsolja och honung.

185 kr / 200 ml.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Idas beauty

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons